Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
737 відгуків
Интернет магазин ХозБуд
+380975695664
+380975695664
+380507684836

Автоклав побутової

  • Немає в наявності

1 250 грн.

+380975695664
  • +380507684836
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав побутової
Автоклав побутовоїНемає в наявності
1 250 грн.
+380975695664
  • +380507684836

Опис

Автоклав на 14 літрових банки побутовий для домашнього консервування

 

Призначений для консервування продуктів у скляних банках об'ємом 0.5 і 1.0 л. в домашніх умовах.

Дана модель автоклава вміщує в себе 14 літрових банки з консервацією за одне завантаження. Цей автоклав виготовляються з міцної сталі. Температура стерилізації в них становить від 113 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна і проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він вже повністю готовий до роботи. Модель працює від зовнішнього джерела тепла (газовий пальник, газова плита, відкритий вогонь), що дозволяє використовувати його для стерилізації банок на дачі при відсутності електрики.

На сьогоднішній день вибір досить широкий, тому багато хто орієнтується на свої потреби та можливості. Автоклав виробництва Харків, стане прекрасним агрегатом для домашньої консервації. Він оснащений усіма необхідними елементами для безпечної готування запасів на зиму.

З Харківським автоклавом Вам не складе труднощів провести консервацію найскладніших для консервування продуктів, вимагають дотримання всіх правил стерилізації. Автоклав не тільки обереже консерви від псування, а також значно поліпшить їх смак.

 

 

 

 

КОНСТРУКЦІЯ АВТОКЛАВА НЕ ДОЗВОЛЯЄ НАГРІВАТИ ЙОГО НА ЕЛЕКТРИЧНИХ ПЛИТАХ!

автоклав зроблений з вуглецевої сталі.

 

Комплектація:

  • автоклав
  • манометр
  • термометр
  • аварійний клапан скидання тиску
  • інструкція

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів з досвіду господинь:


«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку ― цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

 

Характеристики

Основні
ТипАвтоклав
Країна виробникУкраїна

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 250 грн.