Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
737 відгуків
Интернет магазин ХозБуд
+380975695664
+380975695664
+380507684836

Автоклав пр-во Харків

  • Немає в наявності

1 700 грн.

+380975695664
  • +380507684836
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав пр-во Харків
Автоклав пр-во ХарківНемає в наявності
1 700 грн.
+380975695664
  • +380507684836

Опис

Автоклав на 18 пів літрові банки для домашнього консервування.

 

Нова модель автоклав виробництва Харків відрізняється від інших зварних моделей, тим що він виготовлений з балона, що дає йому високу практичність і безопосность. Автоклав призначений для консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. в домашніх умовах. Для стерилізації (теплової обробки при температурі понад 100С) харчових продуктів, розфасованих в скляні або жерстяні банки.

Нова модель автоклава має літраж в 28 л і вміщає в себе до 20 півлітрових або до 10 літрових банок з консервацією за одне завантаження. Температура стерилізації в них становить від 113 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна і проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він вже повністю готовий до роботи. Модель працює від зовнішнього джерела тепла (газовий пальник, газова плита, відкритий вогонь), що дозволяє використовувати його для стерилізації банок на дачі при відсутності електрики.

На сьогоднішній день вибір досить широкий, тому багато хто орієнтується на свої потреби та можливості. Автоклав з об'ємом 28 літрів стане прекрасним помічником для приготування домашньої консервації. Він оснащений усіма необхідними елементами для безпечної готування запасів на зиму.

 

Підготовка до роботи.

  • Укласти на дно автоклава в 2-3 шару щільну тканину.
  • Поставити закатані банки в автоклав
  • Залити воду в автоклав так, щоб вона була вище на 1,5-2 см верхніх кришок банок
  • Встановити кришку з манометром і закрутити її гвинтом.
  • Насосом накачати тиск 1,5 атм
  • За допомогою мильної піни перевірити герметичність автоклава.(особливо там де золотник і манометр)Герметичність автоклава обов'язкове!
  • Нагріваємо автоклав на джерело вогню і стежимо за температурою. Рекомендована температура, час і тиск автокланирования див. таб.вище. В процесі стеріалізациі якщо тиск буде вище 6атм то спрацює аварійний клапан. По закінченні цього часу стеріалізациі прибираємо вогонь і даємо охолонути автоклаву до 30 °С. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ОБЕРЕЖНО СТРАВЛИВАЕМ ПОВІТРЯ І ВІДКРИВАЄМО КРИШКУ АВТОКЛАВА

 

Особливості

  • Автоклав виготовлений з газового балона
     

Комплектація:

  • автоклав
  • манометр
  • термометр
  • аварійний клапан скидання тиску
  • інструкція

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів з досвіду господинь:


«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку ― цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

 

За допомогою вакууму, що створюється всередині автоклава, процес варіння прискорюється у декілька разів. В табличці ви можете ознайомиться з часом стерилізації різних продуктів.

Найменування продуктів Рекомендований час стерилізації
М'ясо 60 хв
Риба 40 хв
Овочі 25 хв

 

 

Весь вибір Автоклав Ви можете подивитися ТИСНИ ТУТ.

Характеристики

Основні
Виробник  Харків
Країна виробникУкраїна
Габаритні розміри
Внутрішній об'єм28 л

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 700 грн.