Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1769 відгуків
+380 (97) 569-56-64
+380 (50) 768-48-36
Интернет магазин ХозБуд
Кошик

Автоклав пр-во Харьков

1 700 ₴

  • Немає в наявності
Автоклав  пр-во  Харьков
Автоклав пр-во ХарьковНемає в наявності
1 700 ₴
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Автоклав на 18 пів літра банки для домашнього консервування.

 

Нова модель автоклав виробництва Харків відрізняється від інших зварних моделей, тим, що він виготовлений із балона, що дає йому високу практичність і безповітність. Автоклав призначений для консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. у домашніх умовах. Для стерилізації (теплової обробки за температури понад 100 °C) харчових продуктів, розфасованих у скляні або бляшанки.

Нова модель автоклава має літраж у 28 л і вміщує в себе до 20 напівлітрових або до 10 літрів банок з консервацією за одне завантаження. Температура стерилізації в них становить від 113 до 120 градусів. Ця модель дуже безпечна та проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він уже повністю готовий до роботи. Модель працює від зовнішнього джерела тепла (газовий пальник, газова плита, відкритий вогонь), що дає змогу використовувати його для стерилізації банок на дачі, якщо немає електрики.

На сьогодні вибір досить широкий, тому багато орієнтуються на свої потреби та можливості. Автоклав з об'ємом 28 літрів стане прекрасним помічником для приготування домашньої консервації. Він обладнаний усіма необхідними елементами для безпечного готування запасів на зиму.

 

Підготовка до роботи.

  • Укласти на дно автоклава у 2-3 шари щільну тканину.
  • Поставити закатані банки в автоклав
  • Залити воду в автоклав так, щоб вона була вищою на 1,5-2 см верхніх кришок банок
  • Встановити кришку з манометром і закрутити її гвинтом.
  • Насосом накачати тиск 1,5атм
  • За допомогою мильної піни перевірити герметичність автоклава.(особливо там, де золотушник і манометр)Герметичність автоклава обов'язкова!
  • Нагріваємо автоклав на джерелі вогню та стежимо за температурою. Рекомендована температура, час і тиск автокланування см.таб.вище. У процесі стеріалізації якщо тиск буде вищим за 6 атм, то спрацює аварійний клапан. Після закінчення цього часу стеріалізації прибираємо вогонь і даємо охолонути автоклаву до 30 °С. ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ЦЬОГО ОСТОРОЖНО СТРАВЛЮВАЄМО ПОВІТРЯ І ВІДКРИВАЄМО КРИШКУ АВТОКЛАВА

 

Особливості

  • Автоклав виготовлений із газового балона
     

Комплектація

  • автоклав
  • манометр
  • термометр
  • аварійний клапан скидання тиску
  • інструкція

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів із досвіду господинь:


«Кухарка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (стандартна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)

 

За допомогою вакууму, що створюється всередині автоклава, процес варіння прискорюється в кілька разів. У табличці ви можете ознайомитися з часом стерилізації різних продуктів.

Найменування продуктів Рекомендований час стерилізації
М'ясо 60 хв
Риба 40 хв
Овощи 25 хв

 

 

Весь вибір Автоклав Ви можете подивитися ЖМІ ЗДЕСЬ.

Характеристики
Основні
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
СтанНовий
Габаритні розміри
Внутрішній об'єм28 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 700 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner