Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
737 відгуків
Интернет магазин ХозБуд
+380975695664
+380975695664
+380507684836

Коптильня з гідрозатворів 2-х ярусне (нержавійка)

  • Немає в наявності

1 150 грн.

+380975695664
  • +380507684836
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Коптильня з гідрозатворів 2-х ярусне (нержавійка)
Коптильня з гідрозатворів 2-х ярусне (нержавійка)Немає в наявності
1 150 грн.
+380975695664
  • +380507684836

Опис

Коптильня гарячого копчення з водяним затвором 290х290х200 нержавійка

 

Коптильня являє собою металевий ящик. У верхній частині по периметру приварений жолоб, утворюючи кругову "ванну", в яку наливають воду. На дно коптильні насипають тирсу. Потім на тирсу встановлюють жиросборник. На ручки жиросборника встановлюють першу сітку для продуктів, при необхідності встановлюють другий ярус сітки для продуктів. Закривають усі кришкою з димоходом. На кришці для зручності приварена ручка. Якщо Ви виробляєте копчення в квартирі (будинку) , то в гідроборт наливають холодну воду. У такому разі дим зможе виходити тільки через димар. Якщо у Вас немає витяжки рекомендуємо одягнути на димар шланг і вивести його у вікно, щоб дим від тління тирси не задиміла приміщення. Коли коптильня завантажена і зібрана залишається поставити її на повільний вогонь і дочекатися згідно приготування рецепту.

 

Характеристики

  • Вид закривання ― з гідрозатворів
  • Матеріал ― листова нержавіюча сталь
  • Тип копчення ― гаряче
  • Кількість рівнів ― 2
  • Країна виробництва ― Україна
  • Товщина металу ― 1,5 мм
  • Наявність піддону ― є

 

Розміри коптильної камери

  • Довжина ― 250 мм
  • Ширина ― 250 мм
  • Висота ― 200 мм

 

Особливості

  • Повна герметичність;
  • Виготовлена з нержавіючої сталі
  • Швидкість приготування;
  • Легкість конструкції, її мобільність;
  • Малі габарити;
  • Довговічність і зносостійкість;
  • Простота експлуатації;

 

Комплектація

  • 2 решітки (можна використовувати одну);
  • піддон для стікання жиру;
  • кришка
  • тирсу для копчення

 

 

Рецепти копчення

Тепер мова піде про рецептах, які використовує домашнє копчення в домашніх умовах; як коптити рибу і як коптити м'ясо. Копчення риби відбувається в середньому через 40 хвилин. Це залежить від її габаритів. Технологія копчення риби вимагає, щоб безпосередньо перед самим процесом копчення вона була присолена. Натирають сумішшю солі і цукру в пропорції два до одного і витримують протягом близько чотирьох-шести годин. Потім слід обполоснути рибу від солі, і тепер коптильня для риби готова прийняти рибку у своє нутро. Виходить дуже смачно.

Копчення риби

Якщо приводити копчення риби в конкретних прикладах, то можна взяти горбушу і скумбрію: для початку слід розрізати цю рибу вздовж основного хребта на дві половинки, видалити всі кісточки. Потім провести натирання вищеописаною сумішшю цукру і солі, витримати близько п'яти годин, потім згорнути в рулон і перев'язати. Після цього технологія копчення риби припускає приміщення всередину міні коптильні на годину і після виключення коптильні слід залишити там коптитися протягом наступних кількох годин. Виходять просто приголомшливі за смаком рулети.

Копчення м'яса

Як коптити м'ясо? Копчення м'яса по своїй суті легше, ніж копчення риби, бо м'ясо, можливо, не мудруючи лукаво, просто натерти солоною сумішшю і підвісити. Домашнє копчення м'яса і курей триває близько трьох годин. Якщо перед процесом копчення їх злегка піддати варінні (тривалістю близько години), то вони виходять більш м'якими, і до того ж значно зменшується термін копчення. Якщо ви практикуєте домашнє копчення в невеликих кількостях і використовуєте для себе, можна рекомендувати після завершення процесу копчення вимкнути вогонь і залишити продукти на кілька годин «нудитися» в коптильні. Наприклад, якщо ви коптите ввечері, то можна залишити нудитися до ранку, а вранці виймати. Проте якщо у вас кількість продуктів більше, ніж на одну завантаження в коптильню можна відразу завантажувати свіжу партію продуктів. Газовій конфорці слід горіти злегка більше малого, температурний режим при якому проходить копчення м'яса і риби повинен бути дорівнює вісімдесяти градусів за Цельсієм.

Копчення сала

Копчення сала відбувається наступним чином: сало слід пошкребти, потім пересипати і протерти сіллю, помістити в миску і покласти в холодильник на добу. Якщо витримати більше — сало стане надто солоним. При копченні відбувається часткове витоплювання жиру, в той час як сіль залишається. Після цього вимивається сіль прохолодною водою. Потім сало перев'язується нитками, і підвішується всередину міні коптильні. Термін копчення сала — близько двох годин. Чим більше термін, тим м'якше сало. Есть мнение, что мороженое сало — вкуснее, поэтому если вы придерживаетесь такого же мнения — можете после вынимания сала из мини коптильни его положить в морозильник. Щепа для копчения обычно используется от плодоносящих деревьев. Возможно также использование дуба, березы. Хвойные породы для копчения не применяются, в противном случае продукты будут пропитаны смолой, а не копотью и непригодны для употребления в пищу. Нитки для перевязки продуктов желательно использовать натуральные (например, льняные). Тріска для копчення в даній коптильні витрачається з розрахунку сто грамів на одну завантаження продуктів.

 

 

Весь вибір коптильнь Ви можете подивитися ТИСНИ ТУТ

 

 

Характеристики

Основні
Країна виробникУкраїна
КонструкціяЦілісна
ФормаКвадратна
Матеріал  Нержавіюча сталь
Кількість рівнів коптильні2
Тип копченняГаряче
Джерело теплаВідкритий вогонь
Джерело димуТирса
Розміри коптильної камери
Довжина250 мм
Ширина250 мм
Висота200 мм
Габаритні розміри
Довжина коптильні290 мм
Ширина коптильні290 мм
Висота коптильні200 мм
Комплектація
Решітка для продуктів2 шт.
Піддон для стікання жиру1 шт.

Інформація для замовлення

  • Ціна: 1 150 грн.