Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1769 відгуків
+380 (97) 569-56-64
+380 (50) 768-48-36
Интернет магазин ХозБуд
Кошик

Автоклав побутовий пр-во Ніколаєв

1 600 ₴

  • Немає в наявності
Автоклав побутовий пр-во Ніколаєв
Автоклав побутовий пр-во Ніколаєв Немає в наявності
1 600 ₴
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Автоклав на 12 політрових банки побутової для домашнього консервування 

Технічні характеристики:

  • місткість автоклава: 1літр  банка — 10 шт.,0.5 літр банка     — 12 шт.
  • тиск спрацювання робочого клапана, кг/см2                      - 1,5
  • тиск спрацювання запобіжного клапана, кг/см2   - 2,2
  • габаритні розміри, мм
    • висота. 480
    • ширина.. 390
  • маса автоклава, кг 16

Автоклав складається з корпусу 1, виготовленого як циліндричний бак, кришки 2, ущільнення 3, гвинтів 4, гайки 5. на кришці 2 встановлені робочий 6 і запобіжний 7 клапанів. Робочий клапан 7 слугує для стирання зби точного тиску пари з автоклава в аварійній ситуації (наприклад, засмічився отвір у штуцері робочого клапана 6).

Для розміщення банок в автоклав у два яруси, є касета, яка вставляється в корпус і складається з: основи 8, проставок 9, прокладок 10, кришки 11. шпильок 12 і гайки 13.
 

Автоклав має ручку 14 для зняття кришки 2, ручки 15 для перенесення автоклава, а також отвір 16 для встановлення термометра.

Що потрібно для консервування в автоклаві:

- банки; - кришки: - спеції відповідно до рецепта консервування того чи іншого продукту; - м'ясо або риба; - овочі або фрукти (залежно від того, що саме ви збираєтеся консервувати).
 

Як використовувати автоклав для консервування

Рецепт приготування тушкування 1. Готуйте продукти. Якщо ви збираєтеся робити тушкування, поріжте м'ясо на шматки, посоліть до смаку. Вниз банок покладіть 3 лаврові листи, дещо горошок чорного або запашного перцю. Зверху щільно натрамбуйте підготовлені шматки м'яса до наплічників банки. Прикрийте банки залізною кришкою для консервування, складіть на решітку автоклава. 
2. Вниз автоклава налийте воду до зазначеного рівня. Щільно притягніть кришку, виставіть датчик тиску на 2, увімкніть автоклав в електричну мережу. Якщо прилад не електричний, поставте його на газову або електричну плиту або ж скористайтеся газовим пальником. У міру того, як на датчикі тиск перевищуватиме 2 очки, зменшуйте вогонь або повністю його вимикайте на короткий час. За 1,5 години тушкування буде готове. 
3. Спустіть пару, акуратно відкрийте кришку, витягніть банки, засувайте, віднесіть у холодильник або льох. 

Рецепт приготування рибних консервів 1. Розташуйте рибу, промийте, складіть у ємність, дайте час повністю стекти воді. 
2. Наріжте рибу на шматки, посоліть. Вниз банок покладіть лавровий лист, 6 горошит перцю. Утрамбуйте рибу, прикрийте кришкою, складіть в автоклав.
3. Далі процес буде точно таким самим, як описаний у рецепті приготування тушкування. Але риба готується набагато швидше. Для повного приготування рибних консервів достатньо нагрівати не більш ніж 60 хвилин. 
4. Закачайте рибні консерви. Віднесіть у прохолодне місце. 

Стерилізація в автоклаві
Приготування консервів у домашніх умовах займає досить багато часу. Щоб процес пришвидшити, можна використовувати автоклав. Наприклад, для консервування огірків без автоклава необхідно кілька разів кип'ятити воду та заливати банки. З використанням автоклава можна відразу приготувати маринад, залити огірки, прикрити банки кришками, скласти в автоклав і простерилізувати впродовж 15 хвилин. 
Так само методом можна консервувати помідори, закачувати на зиму салати, компоти та робити інші домашні заготівки. 

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів із досвіду господинь:


«Кухарка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просочені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (стандартна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)

Характеристики
Габаритні розміри
Висота480 мм
Ширина390 мм
Основні
СтанНовий
Країна виробникБілорусь
Маса16 кг
ТипАвтоклав
Інформація для замовлення
  • Ціна: 1 600 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner