Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1769 відгуків
+380 (97) 569-56-64
+380 (50) 768-48-36
Интернет магазин ХозБуд
Кошик

Автоклав побутовий пр-во Білорусь

4 200 ₴

  • В наявності
Автоклав побутовий пр-во Білорусь
Автоклав побутовий пр-во БілорусьВ наявності
4 200 ₴
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.

Автоклав на 18 підлогу літрових банки побутової для домашнього консервування 

Призначений для консервування продуктів у скляні банки об'ємом 0.5 і 1.0 л. у домашніх умовах. Для стерилізації (теплової обробки за температури понад 100 °C) харчових продуктів, розфасованих у скляні або бляшанки.

Ця модель автоклава має літраж у 30 л і вміщує в себе 18 напівлітрових або 10 літрів банок з консервацією за одне завантаження. Ці білоруські автоклави виготовляються з міцної сталі. Температура стерилізації в них становить від 113 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна та проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він уже повністю готовий до роботи. Модель працює від зовнішнього джерела тепла (газовий пальник, газова плита, відкритий вогонь), що дає змогу використовувати його для стерилізації банок на дачі, якщо немає електрики.

На сьогодні вибір досить широкий, тому багато орієнтувань на свої потреби та можливості. Автоклав Білорусьз об'ємом 30 літрів стане прекрасним агрегатом для домашньої консервації. Він обладнаний усіма необхідними елементами для безпечного готування запасів на зиму.

З білоруським автоклавом Вам не важко провести консервацію найскладніших для консервування продуктів, що вимагають дотримання всіх правил стерилізації. Автоклав не тільки захистить консерви від псування, але також неабияк покращить їхній смак.

Технічні параметри:

Місткість встановлення, л., не менш ніж 30
Робочий тиск, МПа Від 0.4 до 0.45
Температура стерилізації, °C 113…120
Маса встановлення, кг, не більш ніж 20
Габаритні розміри, мм, не більш ніж  d 300 х h 650
Маса встановлення, кг, не більш ніж 20
Встановлений термін експлуатації встановлення, років 15

Місткість — 10 літрів банок або 18 по 0,5 літра

КОНСТРУКЦІЯ АВТОКЛАВА НЕ ПОВОВАЄ НАГРІВАТИ ЄГО НА ЕЛЕКТРИЧНИХ ПЛИТАХ!

автоклав зроблений із вуглецевої сталі.

Комплектація:

  • автоклав
  • манометр
  • аварійний клапан скидання тиску
  • інструкція

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів із досвіду господинь:


«Куриця у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (речна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)

 

За допомогою вакууму, що створюється всередині автоклава, процес варіння прискорюється в кілька разів. У табличці ви можете ознайомитися з часом стерилізації різних продуктів.

Найменування продуктів Рекомендований час стерилізації
М'ясо 60 хв
Риба 40 хв
Овощи 25 хв

 

 

Характеристики
Основні
Країна виробникБілорусь
Маса20 кг
Габаритні розміри
Внутрішній об'єм30 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 200 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner