Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 9 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1769 відгуків
+380 (97) 569-56-64
+380 (50) 768-48-36
Интернет магазин ХозБуд
Кошик

Автоклав побутовий електричний пр-во Харків

4 500 ₴

  • Немає в наявності
Автоклав побутовий електричний пр-во Харків
Автоклав побутовий електричний пр-во ХарківНемає в наявності
4 500 ₴
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
+380 (97) 569-56-64
  • +380 (50) 768-48-36
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю

Автоклав електричний на 20 напівлітрових банки побутової для домашнього консервування 

 

Повагами покупці просимо Вас ставитися до цього з Технічного боку, а не як до Декоративного виробу!Він із підприємства  не комплектується пакованням і його транспортують як виріб із металу, а не на ватних подушках. Усередині  він не пофарбований, оскільки він виготовлений зі сталі, можливий наліт окиснення!! 

Ця модель автоклава має літраж у 30 л і вміщує в себе 20 напівлітрових або 14 літрів банок з консервацією за одне завантаження. Ці харківські автоклави виготовляються з міцної сталі. Температура стерилізації в них становить від 110 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна та проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він уже повністю готовий до роботи.

Електричний автоклав — прекрасний асистент для дбайливих господарів. Надійно усуває бактерії, істотно знижує період виготовлення консервованих продуктів, покращує смакові властивості та якість виготовлених вами консервів, підвищує в кілька разів терміни заощадження готової продукції. 
З легкістю виготовить тушкування, рибні консерви, салати, овочеві асорті...

Завдяки автоклаву вам не знадобитися витрачати власний час на стерилізацію банок, випаровування кришок і довгий час очікувати, коли вони зрештою проваряться.

За допомогою тиску, що створюється всередині автоклава, процес варіння прискорюється в кілька разів. У табличці ви можете ознайомитися з часом стерилізації різних продуктів.

Велика місткість автоклава та швидка стерилізація дає змогу впоратися навіть із великим урожаєм за лічені години.

Кожна господиня хоче потішити своїх близьких і знайомих смачними консервами в зимовий і весняний періоди. Особливо якщо це продукти, вирощені на своїх грядках. Але за однієї думки про те, скільки часу та сил буде потрібно на заготівлю достатньої кількості консервації, у багатьох опускаються руки та зникає будь-яке бажання. Побутовий автоклав дасть змогу вам заощадити і ваші сили, і ваш час. Завдяки йому ви зможете швидко та без зусиль приготувати найрізноманітніші консерви в домашніх умовах. Зможете потішити свою сім'ю і своїх близьких смачною консервацією власного виробництва з овочів, фруктів, м'яса, грибів, риби.

Автокланування зможе надійно захистити консерви від бактерійприскорити процес консервування, а також допоможе зберегти смакові якості продуктів Але найголовніше за допомогою стерилізації консервів в автоклаві ви зможете неабияк збільшити терміни зберігання продуктів.

Купуйте автоклав у нашому інтернет-магазині й ви самі переконаєтеся, наскільки процес консервації стане для вас простим і швидким. Зможете зберегти свій багатий урожай, вирощені з такою працею.

Автоклав можете купити самовозом із офісу в Харкові або можете замовити доставку автоклава в будь-який регіон України

 

Підготовка до роботи:

1 Встановлюємо манометр

2 Встановлюють запобіжний клапан

3 заповнюємо на 1/3 стійку термометра машинною оливою і встановлюємо термометр

4 Улагоджуємо на дно автоклава щільну тканину (мішковину або джинс) у 2  3 шари

5 Ставимо заповнені та закочені банки (літрові у 2 ряди по 5 штук  напівлітрові в 3 ряди по 7 штук) між собою і між рядами банки нічим не переладжувати

6 заповнюємо автоклав водою так, щоб верхня банка була покрита водою шаром 1.5-2 см

7 Закриваємо кришку автоклава та автомобільним насосом накачуємо тиск 1.5 атм і візуально за допомогою мильної піни, а також на слух перевіряємо автоклав на предмет герметичності (особливо в місцях встановлення манометра та запобіжного клапана)

Герметичність автоклава має дуже велику роль (вона обов'язкова)

Банки не мають мати ні тріщини ні бульбашок повітря в склі (понад вони поплескаються)

8 Нагріваємо автоклав так, щоб температура досягла 100 градусів і з цього моменту засідаємо час (час варіння 15-20 хв залежно від вогню та продукту консервування) температура під час варіння може піднятися до 110-120 градусів, а тиск до 5-7 атм

9 Вимкнувши автоклав  даємо йому охолонути до температури 30 градусів (не допускайте різких перепадів температури — може статися розгерметизація банок)

10 Тільки після охолодження через золотушник обережно витратите повітря і відкрийте автоклав

Рекомендуємо для отримання досвіду з роботою автоклава  зробити пробне консервування  1-2 банки

 

Особливості

 

  • Швидкий час приготування
  • Економія електроенергії (завдяки регулюванню потужності тена)
  • Наявність термометра та манометра для контролю процесу приготування

Комплектація

  • корпус установлення;
  • кришка;
  • манометр;
  • автомобільний золотник (для нагнітання початкового тиску)
  • термометр;
  • клапан запобіжний
  • інструкція

 

 

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів із досвіду господинь:


«Кухарка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки, розміром приблизно 40x60 мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, помістити в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1 л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закотити. Стерилізувати 90 хв за тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (речна, морська) риба. Потрошену рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку — цілком, більше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1 см. від верху банки!), закотити. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1 кг. цибуля,1 кг. моркви, 2 кг. помідор, 400 г. олії, 200 г. цукру, 3 ст. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибулю, помідори дрібно нашаткувати, морква ~ на велику тертку, потрошену рибу без голови, хвоста та плавників обробити порційно. Усі компоненти скласти в ємність, перемішати із сіллю, цукром, олією (якщо риба жирна, олії можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв. На дно 0.5 л.банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. за тиску 0.45 мПа (якщо в риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. за того ж робочого тиску)

 

 

 

Характеристики
Основні
ВиробникХарків
Країна виробникУкраїна
Потужність2.2 кВт
ТипАвтоклав
Маса21 кг
Габаритні розміри
Внутрішній об'єм30 л
Інформація для замовлення
  • Ціна: 4 500 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner