Продавець ХозБуд розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
737 відгуків
Интернет магазин ХозБуд
+380975695664
+380975695664
+380507684836

Автоклав побутовий електричний пр-во Харків

  • В наявності

2 650 грн.

+380975695664
  • +380507684836
  • Графік роботи
  • Адреса та контакти
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Автоклав побутовий електричний пр-во Харків
Автоклав побутовий електричний пр-во ХарківВ наявності
2 650 грн.
+380975695664
  • +380507684836
Купити

Опис

Автоклав електричний на 20 півлітрових банки побутовий для домашнього консервування

 

Шановні покупці просимо Вас ставитися до цього з Технічної сторони, а не як до Декоративного виробу!!Він з підприємства не комплектується упаковкою та його транспортують як виріб з металу , а не на ватяних подушках . Всередині він не пофарбований, так як він виготовлений із сталі можливий наліт окислення!!!

Дана модель автоклава має літраж в 30 л і вміщає в себе 20 півлітрових або 14 літрових банок з консервацією за одне завантаження. Ці харківські автоклави виготовляються з міцної сталі. Температура стерилізації в них становить від 110 до 120 градусів Цельсія. Ця модель дуже безпечна і проста в експлуатації. Купуючи автоклав, він вже повністю готовий до роботи.

Електричний автоклав - прекрасний асистент для дбайливих господарів. Надійно знищує бактерії, істотно знижує період виготовлення консервируемых продуктів, поліпшує смакові властивості і якість виготовлених вами консерв, підвищує в кілька разів термін придатності готової продукції.
З легкістю виготовить тушонки, рибні консерви, салати, овочеві асорті...

Завдяки автоклаву вам не знадобитися витрачати власний час на стерилізацію банок, випарювання кришок і довгий час чекати, коли вони в кінцевому підсумку проварятся.

З допомогою тиску, створюваного всередині автоклава, процес варіння прискорюється у декілька разів. В табличці ви можете ознайомиться з часом стерилізації різних продуктів.

Велика місткість автоклава і швидка стерилізація дозволяє впоратися навіть з великим урожаєм в лічені години.

Кожна господиня хоче порадувати своїх близьких і знайомих смачними консервами в зимовий і весняний періоди. Особливо якщо це продукти, вирощені на своїх грядках. Але при одній думці про те, скільки часу і сил потрібно на заготівлю достатньої кількості консервації, у багатьох опускаються руки і пропадає будь-яке бажання. Побутовий автоклав дозволить вам заощадити ваші сили, і ваш час. Завдяки йому ви зможете швидко і без праці приготувати найрізноманітніші консерви в домашніх умовах. Зможете порадувати свою сім'ю і своїх близьких смачною консервацією власного виробництва з овочів, фруктів, м'яса, грибів, риби.

Автокланирование зможе надійно захистити консерви від бактерій, прискорити процес консервування, а також допоможе зберегти смакові якості продуктів. Але найголовніше з допомогою стерилізації консервів в автоклаві ви зможете значно збільшити терміни зберігання продуктів.

Купіть автоклав в нашому інтернет магазині і ви самі переконаєтеся, наскільки процес консервації стане для вас простим і швидким. Зможете зберегти свій багатий урожай, вирощені з таким трудом.

Автоклав можете купити самовивозом з офісу в Харкові, або можете замовити доставку автоклава в будь-який регіон України

 

Підготовка до роботи:

1 Встановлюємо манометр

2 Встановлюємо запобіжний клапан

3 Заповнюємо на 1/3 стійку термометра машинним маслом і встановлюємо термометр

4 Залагоджуємо на дно автоклава щільну тканину (мішковину або джинс) 2 3 шару

5 Ставимо заповнені і закатані банки(літрові в 2 ряди по 5 штук півлітрові в 3 ряди по 7 штук) між собою та між рядами банки нічим не перекладати

6 Заповнюємо автоклав водою так щоб верхня банку була покрита водою шаром 1.5-2 см

7 Закриваємо кришку автоклава і автомобільним насосом накачуємо тиск 1.5 атм і візуально з допомогою мильної піни а також на слух перевіряємо автоклав на предмет герметичності(особливо в місцях установки манометра і запобіжного клапана)

Герметичність автоклава має дуже велику роль(вона обов'язкова)

Банки не повинні мати ні тріщин, ні бульбашок повітря в склі (інакше вони полопаються)

8 Нагріваємо автоклав так, щоб температура досягла 100 градусів і з цього моменту засікаємо час(час варіння 15-20 хв в залежності від вогню і продукту консервування) температура під час варіння може піднятися до 110-120 градусів, а тиск до 5-7 атм

9 Вимкнувши автоклав даємо йому охолонути до температури 30 градусів (не допускайте різких перепадів температури - може статися розгерметизация банок)

10 Тільки після остигання через золотник обережно стравите повітря і відкрийте автоклав

Рекомендуємо для отримання досвіду з роботою автоклава зробити пробне консервування 1-2 банки

 

Особливості

 

  • Швидке приготування
  • Економія електроенергії (за рахунок регулювання потужності тена)
  • Наявність термометра і манометра для контролю процесу приготування

Комплектація

  • корпус установки;
  • кришка;
  • манометр;
  • автомобільний золотник (для нагнітання початкового тиску)
  • термометр;
  • клапан запобіжний
  • інструкція

 

 

 

Рекомендовані рецепти приготування консервів з досвіду господинь:


«Курка у власному соку»
Курку обробити на порційні шматки розміром приблизно 40х60мм (або довільно), промити під проточною водою, віджати, покласти в ємність, посолити, витримати 10-15 хв. На дно 1л. банки покласти 3-4 шт. чорного перцю, 1 пгг. запашного перцю, скласти щільно просолені порційні шматки в банку (1 см. від верху!), закатати. Стерилізувати 90 хв при тиску 0,45 мПа.
Також можна приготувати інше м'ясо: свинину, яловичину, кролятину, баранину.


«Риба натуральна»
Добре підійде річкова дрібниця або інша (річкова, морська) риба. Потрошеную рибу без голови, плавників, хвоста промити. Маленьку - цілком, побільше розділити на шматки, скласти в ємність, посолити, витримати 5-10 хв. На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу (1см. від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0,45 мПа.


« Риба з овочами»
1кг. цибулі,1 кг моркви, 2 кг помідорів, 400 р. рослинного масла, 200г. цукру, 3 ст. л. солі, 2 кг. риби.
Овочі вимити, цибуля, помідори дрібно нашаткувати, моркву ~ на крупну тертку, потрошеную рибу без голови, хвоста і плавників обробити порційно. Всі компоненти скласти в ємність, перемішати з сіллю, цукром, олією ( якщо риба жирна, рослинного масла можна брати в меншій кількості), витримати 15 хв На дно 0.5 л. банки покласти 2-3 шт. чорного перцю, скласти щільно рибу з овочами (I см від верху банки!), закатати. Стерилізувати 60 хв. при тиску 0.45 мПа (якщо у риби немає великих кісток, то час стерилізації можна скоротити до 45 хв. при тому ж робочому тиску)

 

 

 

Характеристики

Основні
Виробник  Харків
Країна виробникУкраїна
Потужність2.2 кВт
ТипАвтоклав
Маса21 кг
Габаритні розміри
Внутрішній об'єм30 л

Інформація для замовлення

  • Ціна: 2 650 грн.